Ontmoet René

Strategisch Inkoper NLP

Gebruik in plaats van bezit. Repareren in plaats van nieuw aan te schaffen. Tweede hands in plaats van nieuw. Modulair in plaats van specifiek. Kopen met een terugkoopgarantie. Andere verdienmodellen. Biomimicry. 3D Printen. Afvalneutrale oplossingen. Hergebruik van grondstoffen. Remonteren. Energie neutraal inrichten. En, last-but-not least: Social Impact. Allemaal nieuwe business elementen. Elementen die impact kunnen geven aan het betekenisvol creëren van producten en diensten.

Juist de discipline inkoop biedt vanuit haar verantwoordelijkheden de mogelijkheden om de brug van de oude naar de nieuwe economie te slaan. Anderen daarin mee te nemen, te stimuleren. Van de inkoopdiscipline wordt dan ook verwacht dat zij met 'lef' gaan verwerven. Proactief en communicatief. Met overtuiging! Met de focus op de gedeelde waarde. De toegevoegde waarde voor zowel de economie als de ecologie en sociologie. Het maatschappelijk betekenisvol ondernemen.

Willen we betekenisvol ondernemen en dus Circulair Inkopen onderdeel van het DNA profiel van de organisatie laten zijn dan zullen we ook op een andere manier moeten gaan organiseren. 

Email: rene.verhoef@akwisto.nl

Telefoon: +31 (0)6 54 64 55 55

© 2020 by MO FIVE.